top of page
Buscar

L'aprenent de maga

Actualizado: 23 ene 2019

Vull fer màgia amb una vareta i aconseguir impossibles. Per aprendre'n, he anat a Barcelona al Microescape Kids: Escola de Màgia, i he conegut en persona al Mag Lari, que celebra 25 anys de mag a l'Onyric Teatre Condal

Escolteu la Sofia i el seu papa Pep parlant d'aquesta experiència al programa de ràdio infantil ICATKIDS a Icat FM-Catalunya Ràdio. Dissabtes i diumenges de 10 a 11h, secció EN MARXA, PAPES

El papa em va prometre un diumenge màgic, i ho va ser ben bé de veritat. Primer de tot, vam passar a buscar la meva amiga Clementine a Canet de Mar, i després ens en vam anar tots tres a Barcelona. Pel cami el papa cantava, o més aviat cridava, una cançó d'un grup de la seva època, els Queen, que es diu "A Kind Of Magic".

La Clementina i jo ens vam fer un fart de riure. El viatge va passar super-ràpid i vam arribar a temps per entrar a la sessió de les 11h del Microescape Kids al Microteatre de Barcelona, on als diumenges hi ha una escola de màgia.

No havia estat mai en una "escape room", i no sabia ben bé què em trobaria. Estava emocionada. Mentre esperàvem per entrar, ens van explicar que el Microescape Kids és una barreja de teatre i de joc de pistes que hem de seguir per les habitacions d'una escola de màgia.

Érem una dotzena de nens, i n'hi havia tres vestits de bruixots. Em recordaven al Harry Potter, el mag de la pel.lícula. Alguns adults també van entrar, com el papa, però anaven al darrere de tot. Un cop dins, vam conèixer uns mags que ens va explicar una història d'una persona que havia de tornar a la vida. Nosaltres havíem de trobar la flor de la Vida dins de l'habitació!

A la sala d'encanteris m'ho vaig passar millor encara, perquè em van regalar una vareta màgica. Però per fer encanteris importants havíem de buscar la vareta del director de l'escola, el Dr. Bloom. I vam seguir unes pistes que ens van portar al seu despatx. Jo vaig ser la nena que va trobar les claus per obrir la caixa de la vareta. Ningu ho va endevinar, només jo!

L'espectacle va durar una hora i mitja però se'm va fer curt. Ara sóc una fan de l'Escape Room, li vaig dir al papa que me'n portés a més! La Clementine i jo vam sortir del Microteatre jugant amb les nostres varetes i fent proves a veure si ens sortien els encanteris. I si eren de veritat? Volíem ser aprenents de bruixot, com el de la pel.lícula "L'aprenent de bruixot".

El Microescape Kids és una mena d'Escape Room que barreja teatre i jocs de pistes. A cada sessió només hi caben una dotzena de nens. L'entrada costa 7 o 12 €, segons si es tria l'aventura de 45 minuts o la completa d'una hora i mitja

Teníem gana, i aprofitant que va sortir el sol, vam anar a menjar uns entrepans als jardins de Montjuïc. El parc és a prop de l'Onyric Condal Teatre, on a les 5 de la tarda hi actuava el mag més conegut de Catalunya, el Mag Lari. L'espectacle es diu "25 Il·lusions".

El papa el coneix, i va aconseguir que el poguéssim saludar personalment una hora abans de començar l'espectacle. I vam xerrar una estona amb ell! Se'm va fer estrany, perquè jo me l'havia imaginat vestit de mag i no de carrer, com una persona normal. Ens va dir que per ser mag, nomes calia tenir moltes ganes d'aprendre'n i treballar molt!

Ens va convidar un dia a la seva Escola de Màgia, que és al Poblenou de Barcelona, per provar una classe i, si ens agradava, ens hi podíem apuntar. Ell ens ensenyaria a ser mags!!!

Llavors se'n va anar als camerins, a vestir-se de mag i a concentrar-se perquè no li fallessin els trucs. Nosaltres vam sortir a fora, a jugar al vestíbul del teatre, esperant a que comencés l'espectacle. Pel cap em va passar una cançó dels Txarango, que es diu "Per art de màgia". Em semblava un dia tan màgic!

A "25 Il·lusions" el Mag Lari fa una espectacular barreja de màgia i humor, on tot apareix i desapareix. Dura més de 2h. Els menors de 12 anys paguen 12 €. També es pot comprar un pack familiar de 4 entrades amb descompte

Quan va començar l'espectacle, ja estava tot ple de gent. Des del principi, el Mag Lari no va parar de fer desaparèixer i aparèixer persones i coses. Fins i tot una nena!

Em va tenir molt preocupada perquè no sabia on era. La va tancar dins d'una capsa i despres no hi era. De cop i volta, el Mag va fer un altre dels seus trucs impressionants i va aparèixer al meu costat, i la nena a l'escenari. Era tot tan espectacular!

També va fer un truc d'endevinar cartes a tots els espectadors. Sí, a tots! Als nostres seients teníem unes cartes que havíem de barrejar seguint les seves instruccions. Jo en algun moment no ho devia entendre bé, perquè no em va funcionar. Em va fer molta ràbia, perquè a molts els hi va endevinar!

Van ser dues hores i quart inoblidables. No sé si mai havia aguantat tant de temps un espectacle sense asseure'm a la falda del papa. M'hauria agradat penjar en el blog un video de l'espectacle, però la màgia no es pot gravar. Prohibidíssim! Us penjo el tràiler de l'espectacle "25 Il·lusions", perquè us en feu la idea.

Sortint del teatre li vaig dir al papa que, definitivament, haig d'anar a l'escola del Mag Lari, perquè m'apassiona la màgia. També se'm va acudir dir-li que hi ha trucs impossibles, com posar-se en el cos d'un dimoni. Però jo crec que la màgia existeix. Si tenim il.lusió, viurem en un món màgic! Així que estic d'acord amb la cançó dels Magic: "Don't Kill The Magic!"


232 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page