top of page

ESCOLTAR

  • Spotify - Círculo Negro
MÉS RAONS DE PES: EL TRIBUT A UMPAH-PAH
Música Global, 2009
Disc de versions d'Umpah-pah, la banda liderada per Adrià Puntí

Co-autor amb Jordi Puig de la idea, direcció artística i coordinació musical del disc de tribut a Umpah-pah, la històrica banda de Girona liderada per Adrià Puntí. Incorpora com a bonus track la primera cançó publicada por Josep Puntí, l’alter-ego d’Adrià Puntí, enregistrada amb la producció de Bunbury: “Mirall capgirat”.

Amb la participació de Bunbury, Ivan Ferreiro, Gossos, Shuarma, Amparo Sánchez, Love of Lesbian, Mishima, Refree, Pau Vallvé, Mazoni, Plouen Catximbes & Abús, Egon Soda, Miquel Abras, Santa N i Le Croupier. El col.lectiu de cantants Gironins i Borinots, entre ells alguns participants del disc més Gerard Quintana i Rosa Pou, versionen el tema famós d’Umpah-pah: “La catximba i els rostolls de l’Angelina”.

PUNTÍ & DESOBEDIENTES: "MIRALL CAPGIRAT"

33 / ÀNIMA

PLOUEN CATXIMBES + ABÚS: "REPAPIEJANT"

33/ ÀNIMA (25/11/2009)

TRIBUT SOPA

ESCOLTAR

  • Spotify - Círculo Negro
PODRÉ TORNAR ENRERE.
EL TRIBUT A SOPA DE CABRA
Música Global, 2006
Disc de versions de Sopa de Cabra cinc anys després de la separació

Direcció artística i coordinació musical del disc de tribut a Sopa de Cabra, cinc anys després de la separació, tot un èxit de vendes (més de 20.000 còpies) i el single d’Amaral “Camins” convertit en un hit per als seguidors de la popular banda. Incorpora com a bonus track un inèdit de Sopa de Cabra dedicat al guitarrista desaparegut de la banda, Ninyín: “Seguirem somniant”.

Amb la participació d’Amaral, Bunbury, Sidonie, Pereza, Pastora, Gossos, Roger Mas, Shuarma, Beth, Lax’n’Busto, Jofre Bardagí, Pedro Javier Hermosilla, Kenzazpi, Casa Rusa i una versió rumbera de “L’Empordà” amb el combo format per Sabor de Gràcia, Ojos de Brujo, La Troba Kung Fu i Gertrudis.

SOPA DE CABRA: "SEGUIREM SOMNIANT"

SOPA DE CABRA I AMARAL: "CAMINS"

CONCERT VOLEM ACOLLIR / TV3

NADAL NENS

ESCOLTAR

  • Spotify - Círculo Negro
ALTRES CANÇONS DE NADAL 4
UN NADAL AMB NENS
Música Global, 2007
Cançons de Nadal originals amb músics pop acompanyats per nens

Idea, direcció artística i coordinació musical d‘un disc de nadales escrites i/o adaptades per artistes del pop-rock català, amb el denominador comú que tots els participants treballen amb veus d’infants, ja siguin corals, escoles, familiars o altre tipus de col.laboracions.

Amb la participació de Marc Parrot, Gossos, Gerard Quintana, Shuarma, Feliu Ventura, Lax’n’Busto, Beth, Miquel Abras & Mazoni, Gertrudis, Whisky’ns, Cris Juanico & Jazz Do It, Jofre Bardagí, Sanjosex i Josep Thió (Sopa de Cabra), autor també del single col.lectiu "És un desig".

COL·LECTIVA / JOSEP THIÓ: "ÉS UN DESIG"

GOSSOS: "CAGA TIÓ"

bottom of page