top of page

ANA TORROJA: "ELEGÍAS A GALA"

ESTRELLA MORENTE: "ODA A DALÍ"

MARTIRIO

PAU RIBA

SALVADOR DALÍ CANTA
Plaça Gala Dalí, Figueres 2-3/09/2011
Sold Out 2 dies. 10è Aniversari Festival Acústica. Promoarts

Idea, direcció artística i coordinació del concert extraordinari dedicat a musicar la poesia de Salvador Dalí, produït per Promoarts amb la col.laboració del Centre d'Estudis Dalinians de la Fundació Gala-Dalí que per primer cop van autoritzar la musicació de l'obra literària de Dalí.

Direcció musical i composicions de Pascal Comelade. Cantants: Estrella Morente, Martirio, Kiko Veneno, Amaral, Ana Torroja, Gerard Quintana, Albert Pla, Love of Lesbian, Pau Riba i Dolo Beltran (Pastora). 

També hi van participar l’amic rocker de Dalí, Alice Cooper, i la mussa de l’artista, Amanda Lear, ambdós recitant poemes enregistrats en vídeo realitzat per Joan Carles Margarito expressament per a l’ocasió. La ballarina Sol Picó i el poeta Enric Casasses van atorgar-li un caràcter encara més multidisciplinar i surrealista a l’esdeveniment. El marc, impressionant, el Museu Dalí il·luminat per a l’ocasió.

GERARD QUINTANA

ENRIC CASASSES: "MANIFEST GROC"

SIDA

LLACH + SÍLVIA PÉREZ CRUZ + PEP GUARDIOLA:

"ARA MATEIX"

GERARD QUINTANA: "CAMINS"

LES NOSTRES CANÇONS CONTRA LA SIDA
Palau Sant Jordi, Barcelona 8/06/2012
14.500 persones / emès a TV3. Fundació Lluitem Contra la Sida

Concepte, direcció artística i coordinació musical del concert extraordinari dedicat a la lluita contra la Sida. Els intèrprets seleccionats tenien com a denominador comú cantar els grans èxits populars de la música en català de més de tres generacions, des de la Nova Cançó a l’esclat del pop independent, passant per la rumba i els clàssics del rock català. 

Va comptar amb el retorn excepcional als escenaris de Lluís Llach conjuntament amb Sílvia Pérez Cruz i l’aleshores entrenador del FC Barcelona Pep Guardiola. També el cantaor de flamenc Miguel Poveda i els artistes Sisa, Marina Rossell, Toti Soler, Peret, Gerard Quintana, Pep Sala, Lax’n’Busto, Gossos, Antònia Font, Beth amb Joan Masdéu, Els Amics de les Arts, Mishima, Teràpia de Shock, La Troba Kung Fu i Obrint Pas.

L’escenografia i la direcció escènica va anar a càrrec de Lluís Danès, i la producció de The Project. 

MISHIMA: UN TROS DE FANG"

LA TROBA KUNG-FU: "CLAVELL MORENET"

TERÀPIA DE SHOCK: "SENSE TU"

GOSSOS: "CORREN"

SILVIA PÉREZ CRUZ + TOTI SOLER:

"PARAULES D'AMOR"

BETH + JOAN MASDÉU:

"Cançó de matinada / Bon dia"

ESPRIU

CONCERT COMPLET

CONCERT CENTENARI ESPRIU
Parc de Lourdes, Arenys de Mar 10/07/2013
Sold out 2.000 persones / emès al 33. Any Salvador Espriu

Direcció musical i poètica, sota la direcció artística de l’escenògraf Lluís Danès, del concert extraordinari i acte central de l’Any Espriu, celebrat a Arenys de Mar coincidint amb el centenari del naixement del poeta.

Músics del pop i la cançó en català de diverses generacions com Gerard Quintana, Maria del Mar Bonet, Roger Mas, Dolo Beltrán, Marina Rossell, Joan Colomo, Anna Roig, Mònica Green, Rosa Pou, Ivet Nadal, Dídac Rocher s’uneixen per interpretar, acompanyats pel Quartet Brossa i una banda dirigida pel solvent compositor Xavi Lloses, una selecció de poemes de Salvador Espriu.

AVUI 25 ANYS

MARIA DEL MAR BONET + MANOLO GARCÍA

AVUI 25 ANYS / 25 DUETS
Palau Sant Jordi, Barcelona 23/04/2001
15.000 persones / emès a TVE-Catalunya. Diari AVUI

Idea, direcció artística i coordinació musical del concert extraordinari al Palau Sant Jordi amb motiu del 25è aniversari de l’AVUI, el primer diari en català de la democràcia. Una cinquantena d’artistes de primer nivell d’àmbit espanyol, amb la flor i nata de la música popular catalana, es concentren sobre un mateix escenari per oferir 25 duets únics i excepcionals per a l’ocasió.

Els protagonistes van ser Maria del Mar Bonet i Manolo García, Gossos amb Lluís Llach i Javier Alvarez, Sopa de Cabra i Albert Pla, Adrià Puntí i Bunbury, Miqui Puig i Alaska, Loquillo i Sirex, Pep Sala i Rebeldes, Sangtraït i Ramoncín, Nel.lo i Ariel Roth, Sisa amb Quimi Portet i Dusminguet, Lax’n’Busto amb Pau Riba i Lucrecia, Antònia Font i Fora des Sembrat, Obrint Pas i Al Tall, Elèctrica Dharma i Kava (Costa d’Ivori), Brams, Pomada i Enric Casasses, Glaucs amb Sílvia Comes i Lídia Pujol, Whisky’ns i Fes-te Fotre, Fermín Muguruza amb Dr. Calypso i Kop, No ‘Nem Bé i Los Sencillos, Fundación Tony Manero i Tonino Carotone, An Der Beat i Fang i el trio irrepetible de djs Angel Molina, Sideral i Omar.

La producció de Coto Aldás.

SOPA DE CABRA + ALBERT PLA

ADRIÀ PUNTÍ + BUNBURY

SANGTRAÏT + RAMONCÍN

FIRA DISC
FIRES DEL DISC DE COL·LECCIONISTA
Barcelona, Girona, Reus (1997-2002)
Concerts de col·leccionista a la Fira del Disc dirigida per Jordi Tardà

L’any 1997 es va iniciar la col.laboració de Pep Blay com a coordinador d’escenaris i concerts en el marc de les diverses edicions de la Fira del Disc de Col.leccionista de Catalunya, tant a Barcelona, com a Girona i Reus, organitzat pel periodista musical Jordi Tardà i Catalunya Ràdio.

Entre els concerts de “col.leccionista” que es van celebrar, cal destacar el de The Shadows en col.laboració amb els gironins Bit-Shadows, Glen Matlock (exbaixista Sex Pistols), un homenatge a Sopa de Cabra, Loquillo, Mike Kennedy de Los Bravos, Barón Rojo en acústic, Los Suaves, Los Salvajes i molts grups populars del rock català, inclosos els Sopa, Lax’n’Busto, Glaucs, Ja T’Ho Diré o Pep Sala.

L’escenari de les Fires també es va convertir en una plataforma per donar a conèixer grups de rock emergents i en punt de trobada de les millors bandes de tribut a les grans estrelles del rock. Entre d’altres, clònics de Kiss, U2, Elvis Presley, AC/DC, Deep Purple, Police i uns autèntics clàssics: els Smoking Stones fent versions dels Rolling Stones.

FESTA SUPERS
LA FESTA DELS SÚPERS
Estadi Olímpic, Barcelona (2001-2002)
Concerts de rock per nens

Programació i coordinació d’actuacions musicals per a la festa infantil del Club Super 3 a l’Estadi Olímpic de Montjuïc. Amb la participació de grups com Antònia Font, Gossos, Els Pets, Obrint Pas i altres.

bottom of page